Το Κέντρο

Όραμα μας

Η Τσιλιώρη Ελένη έχοντας σπουδάσει στο εξωτερικό και έχοντας συνεργαστεί με πρότυπες κλινικές στον τομέα της ειδικής αγωγής, για χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό θέλησε να δημιουργήσει έναν χώρο απόλυτα  εξειδικευμένο και άρτια εξοπλισμένο, εφαρμόζοντας αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία για την αξιολόγηση και τις πιο σύγχρονες μεθόδους παρέμβασης,  με απόλυτη αγάπη, φροντίδα και σεβασμό στο παιδί και την οικογένεια. Έτσι δημιούργησε το κέντρο Έκφραση & Λόγος.

Το κέντρο

Το πρότυπο Διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο Έκφραση & Λόγος , λειτουργεί από το 2001 και αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα κέντρα αναπτυξιακής παιδιατρικής στο τομέα της Πρόληψης, της Διάγνωσης και Αποκατάστασης  για παιδιά , εφήβους και ενηλίκους.

Μια πραγματικά μεγάλη ομάδα από ειδικούς επιστήμονες απ’ όλες τις ειδικότητες στελεχώνουν το θεραπευτικό κέντρο με πολυετή εμπειρία στην ειδική αγωγή. 

Βασικός στόχος της ομάδας του κέντρου είναι η έγκαιρη και έγκυρη  ανίχνευση των συμπτωμάτων του παιδιού και η σωστή επιλογή του θεραπευτικού προγράμματος.

Η διεπιστημονική μας ομάδα απαρτίζεται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς και παιχνιοθεραπευτές. Συνεργαζόμαστε με αναπτυξιολόγους παιδίατρους, παιδοψυχίατρους, παιδονευρολόγους και οπτομέτρες.

Βασικός άξονας της προσέγγισης μας είναι η συνεχής επιμόρφωση των θεραπευτών τόσο σε εργαλεία αξιολόγησης όσο και σε νέες μεθόδους παρέμβασης.

Ο χώρος εκτείνεται σε ένα ιδιόκτητο κτίριο 210 τ.μ πλήρως ανακαινισμένος πραγματικά πρωτοποριακός για τα ελληνικά -και όχι μόνο- δεδομένα. Οι αίθουσες μας παρέχουν στα παιδιά  τον απαραίτητο εξειδικευμένο εξοπλισμό και την ασφάλεια που χρειάζονται για να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Αισθητική επιπέδου, προσοχή στη λεπτομέρεια, ευρυχωρία, αλλά -το κυριότερο- ζωντάνια και ζεστασιά στην ατμόσφαιρα, αγάπη για το παιδί και την οικογένεια.

Επικοινωνία

210-2849674

info@ekfrasikailogos.gr